fbpx
Політика

В Україні достатньо законодавчих актів і процедур, щоб звільнити і направити на лікування Тимошенко – Аваков

 Народний депутат України від фракції «Батьківщина» Арсен Аваков, коментуючи численні заяви представників Партії регіонів про те, що опозиція нічого не робить для звільнення Тимошенко, повідомив, що в Україні вже зараз є достатня кількість законодавчих актів і процедур, які дозволяють звільнити Юлію Тимошенко і відправити її на лікування.

Як зазначив депутат, лідер «Батьківщини» Арсеній Яценюк говорить про це чи не кожен день.

«У Януковича вистачає повноважень на такі дії», – підкреслив Аваков.

За його словами, опозиція продовжує наполягати на звільненні екс-прем’єра, однак президент України не робить ніяких спроб для вирішення цього питання і лише імітує, що робить щось.  

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

«Свої кроки компромісів і поступок на цьому важкому шляху – і опозиція і Юлія Тимошенко особисто вже зробили. Справа за нинішньою владою на чолі з Януковичем», – заявив Арсен Аваков, додавши, що опозиція вимагає чітких рішень, а не імітацій.

Опозиціонер також допускає, що регіонали, які звинувачують опозицію в тому, що вона не представляє ніяких законопроектів, які б дозволили Тимошенко відправитися на лікування за кордон, зрештою самі розроблять відповідний документ і будуть хвалитися, що саме вони доклали всі сили для звільнення екс-прем’єра.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

«Принципова Інна Б. негайно внесе закон, найчесніший з чесних Олійник підредагує, найінтелігентніша Олена Бондаренко відрихтує що не так – і по тому, що вийде, і Чечетов з Симоненком полум’яно і в одночас махнуть руками в єдиному пориві – проголосують.. Здійснилося! Вірите? Даремно не вірите – так і буде! І все це під «виття незговірливої опозиції», якій «все не так», яка не дає звільнити Юлю..», – написав він у Facebook.

Читайте також: