fbpx
Спорт

Відбір на ЧС-2014. «Мені все одно, з ким грати у плей-офф», – Шевчук

Захисник донецького «Шахтаря» і національної збірної України В’ячеслав Шевчук поділився своїми думками про можливих суперників «жовто-синіх» в матчах плей-офф чемпіонату світу-2014.

 Українець зазначив, що Михайло Фоменко після матчу з Сан-Марино подякував всій команді за бажання і самовіддачу в проведених матчах кваліфікації . За словами Шевчука, зараз всі з нетерпінням чекатимуть жеребкування плей-офф ЧС-2014. Українець додав, що збірна буде готуватися до матчів плей-офф, виходячи з імені суперника.

 «Особисто мені все одно з ким грати», – заявив Шевчук.

 На думку захисника, нинішня збірна України – це дуже сильний колектив, який здатний досягти багато чого. Шевчук вважає, що це Україну повинні боятися, а не «жовто-сині» когось.

 «Потрібно вірити в себе і показувати свій футбол. Я впевнений, якщо нам це вдасться – зможемо обіграти будь-якого суперника», – додав футболіст.

 Нагадаємо, що збірна України потрапила до числа «сіяних» при жеребкуванні плей-офф ЧС-2014. Суперниками «жовто-синіх » можуть стати збірні Франції, Швеції, Ісландії та Румунії.

 За матеріалами: championat.com

Читайте також: