fbpx
Політика

«Ударівці» звинувачують Януковича в спробі перекласти питання Тимошенко на ВРУ

 Говорячи про законопроект, який би дозволив Юлії Тимошенко відправитися на лікування за кордон, президент України Віктор Янукович намагається перекласти відповідальність за вирішення даного питання з себе на український парламент. Так вважають у партії «УДАР».

В партії, при цьому, заявляють, що Янукович повинен звільнити Тимошенко, скориставшись для цього процедурою помилування. У заяві партії «УДАР» йдеться про те, що раніше така процедура була застосована шодо Юрія Луценка і аналогічним чином слід вчинити і з Юлією Тимошенко, до того ж, опозиційні фракції вже неодноразово подавали відповідні заяви.

Читайте також:  Макрон у Празі обговорить закупівлю снарядів для України 

У партії «УДАР» побоюються, що якщо Тимошенко залишиться за гратами, а президент України так і не зробить ніяких кроків для вирішення цього питання, то інтеграція України в Європейський союз може бути зірвана. У зв’язку з цим, вони закликають Януковича не гратися з настільки важливим стратегічним питанням.

Читайте також:  ІПСО рф лякає угорців батальйоном "Айдар"

Також в «УДАР» вважають, що український народ не пробачить Януковичу, якщо той зірве підписання Угоди про асоціацію.

«Президент Янукович повинен підтвердити декларації про незворотність курсу на європейську інтеграцію конкретною дією, а не шукати виправдань своєї бездіяльності», – підкреслили в «УДАР».

Читайте також: