fbpx
Політика

Україна сподівається на підтримку Великобританії при євроінтеграції – Янукович

 Президент України Віктор Янукович розраховує на те, що Великобританія надасть Україні підтримку в її євроінтеграційних прагненнях. З відповідною заявою глава держави звернувся до учасників фестивалю «Дні України у Великобританії».

Як зазначив Янукович, даний захід покликаний посприяти популяризації України у світі, а також зміцненню відносин між країнами та їх громадянами.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

«Сучасна Україна впевнено рухається шляхом євроінтеграції. Це наш свідомий вибір, який зумовлений, перш за все, європейською ідентичністю українців, нашим історичною і культурною єдністю з спільнотою народів Європейського континенту», – сказав президент.

За словами Віктора Януковича, Великобританія є важливим партнером України на міжнародній арені. Він підкреслив, що Україна високо оцінює підтримку, що надається з боку Великобританії, зокрема в питанні підписання Угоди про асоціацію на саміті у Вільнюсі.

Читайте також:  РПЦ надає релігійну підтримку війні проти України

Також глава держави висловив надію на те, що фестиваль « Дні України в Великобританії» дозволить по- новому відкрити Україну.

За матеріалами: obozrevatel.com

Читайте також: