fbpx
Кінотеатри

Том Хенкс рветься в супергерої

  Знаменитий голівудський актор Том Хенкс, який не так давно представив на батьківщині свій новий фільм «Капітан Філліпс», за який йому вже пророкують номінацію на «Оскар», зізнався, що хотів би знятися в супергеройському фільмі.

 Більше того, Том Хенкс вже навіть визначився, що за фільм це міг би бути. За його словами, він був би не проти знятися в новому фільмі Зака Снайдера «Бетмен проти Супермена».

 При цьому актор, щоб уникнути поширення різних чуток, поспішив зауважити, що роль в цьому фільмі йому ще ніхто не пропонував. Але, незважаючи на це, він готовий знятися у фільмі і з радістю б виконав роль якогось лиходія, що протистоїть Бетмену.

 Хенкс стверджує, що хоче активну роль і готовий зробити все, що в його силах, заради участі в подібному проекті.

 «Якщо брати участь у такому фільмі, то потрібно грати когось на зразок Флеша. Але, на жаль, такий шанс мені ще не випав. Хоча я готовий. Просто зателефонуйте мені!», – Сказав Том Хенкс.

 Слід зауважити, що у нього є всі шанси потрапити у фільм Снайдера, оскільки його зйомки стартують лише наступного року і акторський склад ще повністю не укомплектований.

 Фільм «Капітан Філліпс» вийде на екрани українських та російських кінотеатрів у грудні цього року, а пізніше його можна буде побачити у фільмі «Врятувати містера Бенкса»

Трейлер до фільму «Врятувати містера Бенкса» (відео):

Читайте також: