fbpx
Футбол

«Мабуть, Коноплянка таки покине Україну», – Леонід Буряк

Придбання футболіста рівня Євгена Коноплянки могло б не тільки підвищити атакуючий потенціал московського «Динамо» але і зробити команду Дана Петреску претендентом на титул чемпіона Росії. Про це повідомив відомий радянський футболіст, бронзовий призер Олімпійських ігор- 976, п’ятиразовий чемпіон СРСР у складі київського «Динамо» Леонід Буряк.

«Буде прикро, якщо Євген Коноплянка покине чемпіонат України, але, мабуть, цього вже не уникнути», – заявив Леонід Буряк.

Він вважає , що керівництво « Дніпра » навряд чи продасть Коноплянку своїм прямим конкурентам з України – донецькому «Шахтарю» або київським «Динамо».

На думку експерта, Коноплянка – класний футболіст, який здатний поодинці вирішити долю матчу. Буряк підкреслив, що в цьому могли переконатися суперники збірної України, з якими «жовто-сині» грали у рамках відбіркового раунду на чемпіонат світу-2014.

«В особі Євгена Коноплянки московське "Динамо" отримає якісне посилення, яке дозволить біло-блакитним претендувати на найвищі нагороди російського чемпіонату», – упевнений Леонід Буряк.

Сьогодні стало відомо, що московський клуб зацікавлений у послугах Коноплянки.

За матеріалами: dynamo.kiev.ua

Читайте також: