fbpx
Право

Права на торговий центр “Глобус” повернули його власникам

  Апеляційний суд постановив повернути права на торговий центр "Глобус" його колишнім власникам, а саме британській компанії London&Regional Properties.

 Про цю новину стало відомо зі слів генерального директора London&Regional Properties Леонарда Себастіана. Британський власник київського ТЦ висловив подяку українській владі за допомогу у відновленні їхніх законних прав.  

  "Сторона, яка захопила торгово-виставковий комплекс "Глобус", права на це не мала, так само як і не мала права керувати ним. Тому вчора суд зробив вибір саме на нашу користь, в результаті чого нам повернули те, що за правом належить саме нам. Ми хотіли побачити, що представники загарбників та їх правоохоронець спокійно приймуть вердикт суду. Однак вони не захотіли з’явитися. Більше того їх представник, який зобов’язаний був повернути нам ключі, цього не зробив. Таким чином, вони відмовилися повернути нам торговий центр мирним шляхом", – заявив власник ТЦ «Глобус».  

 Також, Леонард Себастіан зазначив сприяння у вирішенні даного конфлікту глави міжвідомчої комісії з захисту прав інвесторів, першого віце-прем’єр-міністра України Сергія Арбузова.  

 "Хочу сказати спасибі посольству Великобританії за надану нам допомогу. А ще за те, що передали нам прямі контакти віце-прем’єр-міністра Сергія Арбузова. Антирейдерська комісія, очолювана ним, допомогла нам відновити право керувати "Глобусом", – додав британець.  

 Нагадаємо, що Апеляційний суд Києва 15 жовтня скасував рішення Солом’янського суду, згідно з яким Олена Морріс була відновлена ​​на посаді глави підприємства "Глобус". Виходячи з нового рішення, компанія London&Regional Properties повернула собі повний фізичний контроль над торгово-виставковим комплексом "Глобус".

Рейдерське захоплення ТЦ "Глобус" (відео):

За матеріалами: obozrevatel.com

Читайте також: