fbpx
Політика

Олег Зарубінський: Для вирішення питання Тимошенко Європа зробила набагато більше, ніж опозиція

 Народний депутат від фракції «Партії регіонів» Олег Зарубінський вважає необгрунтованими звинувачення представників опозиції на адресу президента України  щодо Юлії Тимошенко. Регіонал упевнений, що на шляху вирішення питання екс -прем’єра Європа зробила куди більше, ніж представники опозиційних сил. І це підмітив навіть сам голова держави.

 «Цей хаос заяв, які суперечать одна одній, якими закидають інформаційний простір наші опоненти, свідчить про те, що в опозиції немає не тільки жодної розумної стратегії, а й тактики щодо того, як юридично грамотно і законно можна було б вирішити дане питання. Що говорити, якщо в таборі опозиції є різні погляди щодо гіпотетичного помилування Тимошенко», – зазначив Олег Зарубінський.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

 Своїми діями і постійними ультиматумами опозиція доводить лише бажання зірвати підписання Угоди про асоціацію. Але влада цього не допустить.

 Нагадаємо, напередодні президент України Віктор Янукович заявив про готовність підписати закон, що дозволяє Тимошенко відправитися на лікування за кордон, якщо він буде схвалений Верховною Радою.

 За матеріалами: partyofregions.ua

Читайте також: