fbpx
Політика

Німецька клініка “Шаріте” вкотре підтвердила готовність прийняти Тимошенко

У берлінській клініці "Шаріте" вкотре заявили про готовність прийняти на лікування колишнього прем’єр-міністра України Юлію Тимошенко, якщо їй буде надана відповідна можливість. Про це сьогодні, 17 жовтня, заявила одна з співробітниць клініки.

Зазначимо, що раніше український лідер Віктор Янукович висловив готовність підписати закон, згідно з яким засуджена екс-прем’єр зможе виїхати на лікування до Німеччини, якщо відповідний законопроект буде підтриманий в парламенті.

Читайте також:  Російський «православний джихад» або орда іде на Захід

"Наша пропозиція залишається в силі. Ми надамо Юлії Тимошенко медичну допомогу, якщо їй дозволять сюди приїхати", – прокоментувала ситуацію співробітниця клініки "Шаріте".

Нагадаємо, що Юлія Тимошенко була засуджена 2011 року на 7 років. В даний момент екс-прем’єр перебуває в харківській лікарні. Зазначимо, що впродовж усього часу за станом здоров’я Тимошенко спостерігають німецькі медики з клініки "Шаріте".

Читайте також:  РПЦ надає релігійну підтримку війні проти України

Додамо, що в свою чергу сама Юлія Тимошенко висловила згоду на лікування за кордоном, після чого Віктору Януковичу було подано клопотання про її помилування.

За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: