fbpx
Україна

Запорізька швидка – перша в Україні, яка має «кнопку тривоги», – Бригинець

 Народний депутат України від фракції «Батьківщина» Олександр Бригинець в даний час знаходиться з візитом у Запоріжжі, де він вже встиг зустрітися з місцевими медиками. У своєму Facebook він розповів, що запорізькій швидкій є чим похвалитися: це перша в Україні швидка, яка має «кнопку тривоги».

За його словами, медики скаржаться на те, що на них постійно нападають і б’ють, однак тепер, після введення цієї самої «кнопки тривоги», у них з’явилася можливість швидко викликати міліцію на допомогу.

Читайте також:  Черговий московський поп отримав підозру

Як повідомив Олександр Бригинець, поки що «кнопка тривоги» знаходиться в процесі тестування. При цьому він також зазначив, що установка «кнопки тривоги» здійснюється не за рахунок держави, а за рахунок меценатів.

«Кнопку почали встановлювати не через чиюсь щедрість, а тому що навесні в Запоріжжі під час виклику вбили лікаря швидкої допомоги», – написав депутат.

Читайте також:  Життя та смерть полковника "Карпатської Січі" Михайла Колодзінського

Бригинець висловив сподівання, що «кнопка тривоги», яка з’явилася в Запоріжжі, згодом з’явиться і у всіх інших регіонах України і встановлювати її будуть не через вдалі збіги, коли з’являється спонсор, а тому що держава почне турбуватися про безпеку лікарів.

Читайте також: