Гільєрмо дель Торо приступив до роботи над сіквелом «Тихоокеанського рубежу»

 

Незважаючи на те, що блокбастер «Тихоокеанський рубіж» не зміг побити рекорд касових зборів, його творець Гільєрмо дель Торо все ж задумався про сіквел.

 «Ми пишемо сіквел, Тревіс Бічем і я. Виходить, так, процес пішов. Рішення, чи давати фільму зелене світло, приймається на рівні вищому, ніж мій», – пояснив режисер, маючи на увазі керівництво кіностудій Warner і Legendary, які ще не висловили свого схвалення на випуск нового фільму тієї ж тематики.  

Related Post

 Однак упевненість дель Торо дозволяє сказати майже напевно, що друга частина буде – хіба можна відмовити маестро, якщо він так наполягає? Та й сіквели до фільмів про роботів і гігантських монстрів незмінно користуються попитом.  

 Тревіс Бічем працював і над першим «Тихоокеанським рубежем» , тому з упевненістю варто заявити, що дух історії залишиться тим же. «Перший фільм ми складали разом, і тепер ламаємо голови над сценарієм другого. Процес займе стільки часу, скільки буде потрібно, поки ми не намацаємо дійсно круту ідею, яка б красиво вписувалася в міфологію оригінальної стрічки», – заявив Гільєрмо дель Торо.

Гільєрмо дель Торо про сіквел «Тихоокеанський рубіж» (відео):

За матеріалами: film.ru

Leave a Comment