fbpx
Шоу-бізнес

Вікторію Лопирьову сильно розлютили

 Світська левиця і телеведуча Вікторія Лопирьова вирішила відповісти на безліч чуток навколо свого роману з футболістом Федором Смоловим. Вікторія опублікувала спільне з коханою людиною фото і буквально влаштувала істерику у своєму мікроблозі.

Через те, що Вікторія та Федір мало не в останній момент скасували своє весілля, у ЗМІ поповзли чутки про те, що закохані посварилися і взагалі розійшлися. Спочатку молоді люди воліли ніяк не реагувати на плітки, однак публікація в одному з глянцевих журналів спровокувала Вікторію на одкровення.

У своєму мікроблозі Вікторія Лопирьова виставила фотографію, на якій позує з Федором Смоловим. Вікторія також гнівно підписала фотографію, написавши: «Якась екстрасенс пише, що наш шлюб – помилка! Люди, бійтеся Бога… як можна заявляти такі речі?». Дещо пізніше дівчина вирішила внести ясність у питання, залишивши в мікроблозі наступний запис: «Відсутність наших коментарів породжує дозвільні домисли, але я не зобов’язана звітувати за своє особисте життя! Сказали ж вже: все ОК».

Однак публікація у пресі якоїсь жінки екстрасенса настільки роздратувала Вікторію, що вона влаштувала справжню істерику: «Я ніколи не звикну до хамства і відсутності етики… якого біса, взагалі? Їй яке діло до мого особистого життя?».

За матеріалами: dni.ru

Читайте також: