fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

У Борисполі розігнали мітинг перед візитом Януковича – депутат

 Сьогодні в місті Борисполі співробітники правоохоронних органів розігнали мирний протест, який проводили працівники міжнародного аеропорту «Бориспіль». Зазначимо, що мітингувальники вимагали виконання соціальних зобов’язань керівництвом аеропорту «Бориспіль». Про це повідомили представники народного депутата України Сергія Міщенка.

 Крім того, працівники аеропорту вимагали виплати їм тринадцяту зарплату в повному обсязі за минулий рік. Додамо, що мітингувальники працівники аеропорту також вимагали від керівництва підписати нову колективну угоду.

 Перед проїздом кортежу Віктора Януковича, який брав участь у «Раді регіонів», що проходив у Борисполі, співробітники правоохоронних органів вирвали з рук пікетників плакати. На плакатах були такі написи: «Знищите аеропорт – знищите Бориспіль», «Де наші гроші?", "Не ріжте Україні крила" і «Ні масовим скороченням з 5 грудня».

 Незважаючи на те, що бориспільська влада була попереджена, міліціонери силоміць відтягнули пікетувальників від дороги. Крім того, правоохоронці порвали плакати і силою завадили людям донести до Віктора Януковича свою позицію, повідомляють у прес – службі Сергія Міщенка.

Читайте також:  СБУ та НАБУ затримали депутатів Сумської облради, які пропонували керівництву міста 100 тис. дол хабаря

 Як розповів сам Сергій Міщенко, таким чином представники міністерства транспорту України, керівництва аеропорту та місцева влада намагаються приховати ту критичну ситуацію, в якій зараз опинився аеропорт «Бориспіль». Крім того, підкреслив нардеп, влада хоче приховати факти заборгованості з виплати зарплати працівникам «Борисполя». За його словами, зараз такі заборгованості здобули системний характер.

Читайте також:  СБУ затримала у Дніпрі рекетирів, які викрадали людей та «вибивали» з них гроші

 Сергій Міщенко впевнений, що така поведінка керівництва «Борисполя» і міністерства інфраструктури України по відношенню до працівників у результаті приведе до більш рішучих дій. Ці дії, вважає депутат, загрожують більш радикальними і масовими заходами.

 За матеріалами: УНН

Читайте також: