fbpx
Спорт

Відбір на ЧС-2014. «Щоб грати на чемпіонаті світу, потрібно нікого не боятися», – Заваров

 Тренер української збірної Олександр Заваров поділився думкою про розгромну перемогу над Сан-Марино з рахунком 8:0. За словами тренера, у майбутніх матчах плей – офф ЧС- 2014 не варто очікувати слабкого суперника.

 «Хоча Україна і завершила груповий етап, завершила його на другому місці, проте вся боротьба за путівку до Бразилії світу ще попереду», – заявив тренер.

 Головне, вважає Заваров, щоб у збірній обійшлося без травм.

 «Чи була мета побити рекорд? Та ні! Нічого такого не було. У нас було бажання показати хороший футбол, перемогти і сподіватися на збірну Польщі», – додав тренер.

 На жаль, підкреслив Олександр Заваров, надії збірної України не виправдалися. Проте в цьому ніякої трагедії немає, заспокоює тренер, Україні потрібно грати далі, гравцям – тримати себе в тонусі і показувати майстерність.

 «Можливі суперники в плей – офф? Для того щоб грати на чемпіонаті світу, потрібно нікого не боятися. Так що, хто потрапить, той потрапить», – міркує український фахівець.

 На його думку, всі збірні, які посіли у своїх групах другі місця, – дуже сильні команди. Тому Україні потрібно дивитися не на те, хто може стати суперником, а на свою гру, підсумував тренер.

 За матеріалами: championat.com

Читайте також: