fbpx
Футбол

Станіслав Богуш може підписати контракт з київським “Арсеналом”

Воротар Станіслав Богуш, якого відпустили цього літа з київського «Динамо» як вільного агента, вже пару днів тренується зі столичним «Арсеналом» і найближчим часом підпише з «канонірами» повноцінний контракт.

Дуже ймовірно, що в цю неділю Станіслав Богуш вийде на матч проти свого колишнього клубу. Відзначимо, 20 жовтня 2013 року на стадіоні «Динамо» пройде чергове столичне дербі між «Динамо» і «Арсеналом». Для «Арсеналу», у якого травмовані голкіпери Боровик та Рева, залучення такого досвідченого воротаря може стати відмінним виходом з ситуації, що склалася.

Відзначимо, на сьогоднішній день футбольний клуб «Арсенал» перебуває у фінансовій кризі. Команду залишив наставник «канонірів» Юрій Бакалов.

Нагадаємо, раніше президент київського клубу Олександр Онищенко заявляв, що якщо попередній власник команди Вадим Рабинович до 2 вересня 2013 року не передасть йому всі необхідні документи, то він відмовиться продовжувати фінансувати столичну команду. 4 вересня 2013 року, Владислав Ващук повідомив, що Онищенко припинив фінансувати клуб.

За матеріалами: korrespondent.net

Читайте також: