“Справедлива Росія” підтримала повернення графи “проти всіх”

 Лідер «Справедливої ​​Росії» Сергій Миронов заявив, що фракція підтримує законопроект про повернення графи «проти всіх» у виборчі бюлетені. Миронов додав, що з подібною ініціативою в «Справедливій ​​Росії» виступали вже давно. Нагадаємо, що сьогодні, 16 жовтня, відповідний законопроект був внесений на розгляд парламенту. Автором законопроекту стала група сенаторів, очолювана спікером Ради Федерації Валентиною Матвієнко.

«Наша фракція говорила про необхідність повернення графи «проти всіх» вже кілька років. Ми неодноразово пропонували законодавчі ініціативи. У 2011 році я особисто розмовляв з президентом Дмитром Медведєвим і висловив йому нашу позицію в даному питанні. До недавнього часу все стояло на місці», – передає слова Сергія Миронова прес-служба фракції «Справедлива Росія».

Related Post

«Дана ситуація в черговий раз довела правоту нашої фракції. Я хочу підкреслити, що головне – не авторство законопроекту, а інтереси справи. Ми обов’язково підтримаємо законопроект. Я про це говорив неодноразово», – підсумував лідер фракції.

За матеріалами: РИА Новости

Leave a Comment