fbpx
Право

Після побоїща в московському районі Бірюльово затримані два керівники, третього оголошено в розшук

 Магомед Чурилов – голова ради директорів російської компанії «Нові Черемушки», керуючої овочевої бази в московському районі Браїлів Західне, – затриманий, повідомили представники Слідчого комітету Росії. Генеральний директор компанії Аліасхаб Гаджієв оголошений у федеральний розшук. Стосовно обох фігурантів справи про організацію незаконної міграції порушено кримінальне провадження.

 «Зараз поки мова йде про двох громадян Узбекистану і одного громадянина Молдови, яким підозрювані виплачували заробітну плату та надавали місце для проживання», – заявив офіційний представник СК Володимир Маркін.

 Також затриманий Віктор Котелевський – генеральний директор агентства «Конкорд», що забезпечував охорону бази. У даний час з ним проводяться слідчі дії.

Читайте також:  За матеріалами СБУ в Україні заборонено діяльність ще однієї проросійської політичної партії

 За словами Маркіна, керівництво овочевої бази «практично самоусунулася і ніякого сприяння слідству не надає». Раніше столичний градоначальник Сергій Собянін заявив, що в керівництві даного торгового підприємства значаться підставні особи, насправді ж головними бенефіціарами підприємства є брати Ігор Ісаєв та Ібрагім Гаджієв. «Обличчям» і почесним президентом компанії «Нові Черемушки» є герой Росії, льотчик – випробувач Магомед Толбоєв.

Читайте також:  За матеріалами СБУ в Україні заборонено діяльність ще однієї проросійської політичної партії

 Нагадаємо, сьогодні, 16 жовтня, рішенням Чертановського суду діяльність фірми – оператора овочевої бази «Покровська» припинена строком на три місяці. Ініціатором закриття овочевої бази став Росспоживнагляд, який подав позовну заяву про невідповідність якості пропонованих послуг санітарно – епідеміологічним нормам. Крім того, в заяві Росспоживнагляду вказувалося, що відомство має ряд претензій до самих торговців. На думку головного санітарного лікаря РФ Геннадія Онищенка, «цю овочебазу можна закрити назавжди».

База в районі Бірюльово закрита (відео):

За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: