Овочевої бази в Бірюльово пропускала близько мільйона тонн продуктів на рік

  

За даними керівника столичного департаменту торгівлі і послуг Олексія Немерюка, овочева база в Бірюльово забезпечувала майже третину потреб москвичів. Про це Немерюк заявив сьогодні, 16 жовтня, в ході свого спілкування з журналістами.  

 «Всього жителі столиці споживають близько 12 мільйонів тонн продовольства щорічно. Приблизно три мільйони тонн – це свіжі овочі і фрукти, а також сухофрукти. Дана овочева база пропускала трохи менше одного мільйона, що приблизно становить 30 % від загальної кількості» , – заявив Немерюк.  

 Також Олексій Немерюк додав, що буде досить непросто перерозподілити такий обсяг продукції між іншими столичними базами. Проте в даний момент, за словами чиновника, столична влада робить все можливе для того, щоб міські бази почали приймати цей товар.  

Related Post

 Нагадаємо, що перевірки на овочевій базі в Бірюльово почалися після того , як в цьому районі з протестами на вулиці вийшли люди. Жителі Бірюльово вимагали від правоохоронців прискорити процес затримання вбивці 25-річного місцевого жителя Єгора Щербакова.

 У ході масових заворушень, жителі увірвалися на територію даної овочевої бази.

Перевірки на овочевій базі в Бірюльово (відео):

За матеріалами: РИА Новости

Leave a Comment