fbpx
Новини світу

Овочевої бази в Бірюльово пропускала близько мільйона тонн продуктів на рік

  

За даними керівника столичного департаменту торгівлі і послуг Олексія Немерюка, овочева база в Бірюльово забезпечувала майже третину потреб москвичів. Про це Немерюк заявив сьогодні, 16 жовтня, в ході свого спілкування з журналістами.  

 «Всього жителі столиці споживають близько 12 мільйонів тонн продовольства щорічно. Приблизно три мільйони тонн – це свіжі овочі і фрукти, а також сухофрукти. Дана овочева база пропускала трохи менше одного мільйона, що приблизно становить 30 % від загальної кількості» , – заявив Немерюк.  

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

 Також Олексій Немерюк додав, що буде досить непросто перерозподілити такий обсяг продукції між іншими столичними базами. Проте в даний момент, за словами чиновника, столична влада робить все можливе для того, щоб міські бази почали приймати цей товар.  

 Нагадаємо, що перевірки на овочевій базі в Бірюльово почалися після того , як в цьому районі з протестами на вулиці вийшли люди. Жителі Бірюльово вимагали від правоохоронців прискорити процес затримання вбивці 25-річного місцевого жителя Єгора Щербакова.

Читайте також:  Чеський євродепутат намагається зірвати продовження вільної торгівлі з Україною

 У ході масових заворушень, жителі увірвалися на територію даної овочевої бази.

Перевірки на овочевій базі в Бірюльово (відео):

За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: