fbpx
Політика

Московська поліція займеться роботодавцями нелегальних мігрантів

Московська поліція найближчим часом займеться безпосередніми роботодавцями нелегальних мігрантів і почне залучати їх до відповідальності. За словами голови столичної поліції Анатолія Якуніна, після подій в Бірюльово правоохоронні органи активізують пошуки роботодавців незаконних мігрантів і почнуть влаштовувати рейди по установах ЖКГ, ринках і будинках.

"У першу чергу будемо шукати недобросовісних роботодавців та залучати їх до кримінальної відповідальності, тому що вони є винуватцями всіх проблем, які є в Москві. Ми будемо перевіряти скрізь, будемо працювати, доти, доки не виявимо всіх незаконних мігрантів. Такі роботодавці є в усіх сферах соціально-економічного життя. У них перед очима тільки прибуток, вони тільки хочуть використовувати незаконну рабську працю, тому така кількість мігрантів", – сказав Якунін.

Читайте також:  Хто шеф рпц кіріл (гундяєв) чи олігарх  костянтин малофєєв та чому папа не бачить "сатанізму" в московській церкві?

За його словами, недобросовісні мігранти є скрізь, а не тільки на овочевих базах, і керівництво компаній, як правило, знає, що незаконно експлуатує працю мігрантів, так як занижує їм зарплату. У зв’язку з цим, будуть проведені перевірки всіх підприємств, на яких можуть працювати іноземні громадяни без реєстрації.

Читайте також:  «Брюссель грається з вогнем, він спокушає Бога», - прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан

За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: