fbpx
Політика

Депутат Бригинець прокоментував можливість введення Росією візового режиму для українців

 Народний депутат України від фракції «Батьківщина» Олександр Бригинець упевнений в тому, що заяви російських політиків про можливе введення візового режиму для України у разі її євроінтеграції, не більше ніж «качка».

Бригинця цікавить, хто, в такому випадку, буде працювати в Росії, якщо вони зараз намагаються замінити всіх «рабів» із Середньої Азії «рабами» з України та Молдови.

Читайте також:  Очільник МЗС Угорщини знову погрожує Україні

Як він вважає, стратегічно українці якраз би і виграли від візового режиму, проте в короткостроковій перспективі, звичайно ж, втратили, але не так багато як Росія.

Олександр Бригинець упевнений в тому, що президент Росії Володимир Путін не зважиться на такий крок і ніякого візового режиму вводити не буде.

«Навпаки вони бояться, що наші будівельники з Москви рвонуть до Європи, де зарплати вищі та умови роботи і життя кращі», – написав депутат.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

При цьому він зазначив, що для країни, звичайно ж, краще, щоб усі, хто вирушає на заробітки, працювали на батьківщині, однак з таким урядом як в Україні і з такою політикою президента це досить складно уявити.

Читайте також: