fbpx
Новини світу

Глава «АвтоВАЗу» подав у відставку

Глава «АвтоВАЗа» Ігор Комаров подав прохання про відставку з займаної посади у зв’язку з переходом на нове місце роботи, повідомляють ЗМІ, посилаючись на офіційного представника компанії.

Заяву Комарова розглянуть на найближчому засіданні ради директорів «АвтоВАЗу». На яку конкретно роботу має намір перейти Комаров, в «АвтоВАЗі» поки не уточнили. Інформації про можливі кандидатури на пост президента поки не надходило. На даний момент тимчасово виконуючим обов’язки президента компанії «АвтоВАЗ» є віце-президент компанії з фінансів Олег Лобанов.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

Як повідомлялося раніше, Ігор Комаров може стати главою створюваної Об’єднаної ракетно -космічної корпорації. 13 жовтня 2013 року журналісти повідомляли, що главою російського уряду Дмитром Медведєвим було схвалено призначення Комарова на пост глави ОРКК. Джерела журналістів відзначали, що доказом на користь Ігоря Комарова став його успішний досвід роботи президентом «АвтоВАЗу».

Читайте також:  Жителі Словаччини зібрали 2 млн євро на снаряди для України, незважаючи на політику уряду, який відмовляється надсилати Києву військову допомогу

Ігоря Комарова призначили на посаду глави «АвтоВАЗу» у 2009 році. До цього він був заступником гендиректора «Норильського нікелю» і радником гендиректора «Ростехнологій» Сергія Чемезова.

За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: