fbpx
Спорт

Відбір на ЧС-2014. Форналік звільнений з посади головного тренера збірної Польщі

 Офіційний сайт федерації футболу Польщі повідомляє про те, що головний тренер «Кадри» Вальдемар Форналік закінчив свою роботу з «біло – червоними».

 «Я хотів би подякувати Вальдемару Форналіку за всю ту роботу, яку він виконав протягом останнього року. Ми бажаємо йому успіху в подальшій тренерській кар’єрі», – заявив президент Польської федерації футболу Збігнєв Боньєк.

 Нагадаємо, що за підсумками відбіркового турніру на чемпіонат світу – 2014 збірна Польщі зайняла 4-е місце в групі «H». Як підсумок, поляки не зуміли пробитися на мундіаль.

 Варто відзначити, що своє розчарування матчем з Англією і відбірковим турніром до ЧС – 2014 в цілому висловив бомбардир збірної Польщі Роберт Левандовські.

 «Ми провели не надто вдалий матч. Створили кілька гольових моментів, проте не зуміли їх реалізувати. Єдине, що у нас дійсно виходило – не давати Англії спокійно розвивати атаки. Але цього було недостатньо, щоб домогтися в Лондоні хоча б нічиєї. Що ж, будемо робити висновки. У цьому відбірному циклі Польща не зазнала проблем тільки в матчах з Сан-Марино і Молдовією», – підсумував форвард.

 За матеріалами: isport.ua, terrikon.com

Читайте також: