fbpx
Кінотеатри

Marvel готує нові серіали

 Після успішного запуску серіалу «Щ.І.Т.» компанія Marvel вирішила не зупинятися на цьому, а продовжити розвивати свій величезний комікс – всесвіт і на телебаченні.

 Як повідомляється, в планах компанії значиться ще 4 серіали загальною тривалістю в 60 епізодів. При цьому слід зауважити, що всі ці проекти знаходяться ще на самій ранній стадії розробки, тому поки що не розголошується, на яких коміксах будуть засновані нові телепроекти Marvel.

 Поки що відомо лише про те, що серед запланованих проектів є як повноцінні серіали, так і міні – серіал тривалістю в кілька серій.

 Крім того, навряд чи слід чекати появи цих проектів раніше 2021 року, оскільки до цього часу у Marvel розписані всі плани. Нагадаємо, що серед прийдешніх проектів компанії такі фільми як: «Тор 2: Царство темряви», «Перший месник: Інша війна», «Вартові Галактики», «Месники: Ера Альтрон», а також «Людина- мураха».

 Цілком можливо, що серед запланованих чотирьох серіалів є і проект про Пеггі Картер – любовний інтерес Капітана Америки з фільму «Перший месник».

Читайте також: