fbpx
Новини світу

Іменем Алекса Фергюсона названа вулиця в Манчестері

Тепер на стадіон «Олд Траффорд» у Манчестері можна проїхати по вулиці Алекса Фергюсона – міська влада ухвалила рішення назвати одну з центральних магістралей на честь колишнього головного тренера футбольного клубу «Манчестер Юнайтед». У сьогоднішній урочистій церемонії відкриття дорожнього знака з новою назвою вулиці взяв участь сам екс-наставник «МЮ».  

 Раніше вулиця, що веде до стадіону, на якому грають футболісти «Манчестер Юнайтед», називалася Уотерс Річ. Городяни з натхненням сприйняли рішення про перейменування магістралі, так як безмірно поважають великого тренера, що заслужено вважається найуспішнішим фахівцем за всю історію британського футболу.  

Читайте також:  Президентські вибори в Словаччині. Хто переможе "руський мір" чи європейські цінності

 Примітно, що з іншого боку під’їхати до стадіону «Олд Траффорд» можна по вулиці, названій на честь іншого тренера «Манчестер Юнайтед» – сера Метта Басбі. Ще до приходу в команду Алекса Фергісона Басбі привів клуб до його першої перемоги в Кубку чемпіонів. Сталося це знаменна подія в далекому 1968 році, і з тих пір клуб продовжив свою переможну ходу, завойовуючи все нові і нові нагороди.

Читайте також:  В Бельгії поліція зупинила проросійську конференцію на яку був запрошений Орбан

Алекс Фергюсон – легенда "МЮ" (відео):

За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: