fbpx
Футбол

Флорентіно Перес: Гарет Бейл застрахований на суму його вартості

В останні дні часто можна було почути про проблемну ситуацію, яка склалася навколо дорогого новачка мадридського «Реала» Гарета Бейла. Нагадаємо, що Гарет Бейл був куплений «Реалом» у лондонського «Тоттенхема» за величезну суму, розмір якої, за даними ЗМІ, коливається від 90 до 100 мільйонів євро. Ось тільки грає новачок «Реала» за свою команду нечасто, а нещодавно в ряді іспанських видань з’явилася інформація про те, що причиною цьому можуть бути проблеми зі здоров’ям футболіста.

Зокрема, видання Marca писало про те, що ще на початку вересня у Гарета Бейла медики діагностували травму, з якою футболіст бореться й донині. Мало того, в Іспанії пишуть про те, що керівництво Королівського клубу цю інформацію нібито намагається приховувати. Повідомлялося, що у Гарета Бейла нібито діагностували зміщення хребетних дисків. Писали і про те, що в даний момент проблеми зі здоров’ям начебто як не заважають Бейлу грати, але ніхто не може прогнозувати, що буде в майбутньому.

А сьогодні ЗМІ, з посиланням на агентство «Франс Прес» наводять слова президента мадридського «Реала» Флорентіно Переса, який заявив про те, що «Гарет Бейл застрахований на суму його вартості». «Така політика страхування життя від нещасних випадків», – підкреслив керівник одного з найпопулярніших і знаменитих футбольних клубів у світі.

За матеріалами: eurosport.ru Фото: Reuters

Читайте також: