fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

У Бірюльово продовжують виникати заворушення через мігрантів

У західному Бірюльово – районі російської столиці, напередодні продовжували періодично спалахувати заворушення, що влаштовуються частиною націоналістично налаштованої молоді.

Як повідомили в правоохоронних органах, кілька молодих людей були затримані за спробу перекрити вулицю. Вони вийшли на проїжджу частину Булатниковської вулиці і спробували перекрити її, проте були затримані поліцією.

Весь день на овочевій базі в  Бірюльово проходили поліцейські рейди і обшуки. Поки база закрита на п’ять днів, проте, вже відомо, що на вимогу місцевих жителів її закриють назавжди. В адміністративному корпусі бази співробітники поліції провели виїмку документації.

Читайте також:  СБУ і Нацполіція знешкодили на Прикарпатті наркосиндикат, який торгував важкими психотропами

"Ми затримали 1245 громадян. Було вилучено три одиниці вогнепальної зброї. Щодо даних громадян, власників цієї зброї, будуть складені адміністративні матеріали. Громадяни перевозили зброю в бардачках, в дверях машин, в барсетках", – пояснив начальник 6-го відділу управління охорони громадського порядку Головного управління МВС Росії по Москві Марат Бугулов.

Читайте також:  На Тернопільщині гадюка заповзла в хату (ВІДЕО)

Тим часом, правоохоронці повідомили, що їм вдалося вийти на слід ймовірного вбивці Єгора Щербакова, що сколихнуло весь район.

У Бірюльово продовжують виникати заворушення через мігрантів (відео):

За матеріалами: vesti.ru. Відео: rutv.ru

Читайте також: