fbpx
Спорт

Україна – Сан-Марино: граємо і чекаємо новин з Лондона

Сьогодні, 15 жовтня, збірна України зіграє в Серраваллі на стадіоні «Олімпіко де Серраваллі» з командою Сан-Марино. Цей матч стане останнім для обох команд у групі Н в рамках відбору на чемпіонат світу -2014. Розсудить команди України і Сан-Марино австрійська бригада арбітрів на чолі з Харальдом Лехнером.

Збірна України і команда Сан-Марино в сьогоднішньому матчі вирішують абсолютно різні завдання. Підопічні Михайла Фоменка ведуть боротьбу за вихід у фінальну частину світової футбольної першості, а збірна Сан-Марино сьогодні, втім, як і в кожному матчі, може переписати свою історію, якщо відбере очки у суперника або хоча б заб’є гол у ворота української команди. Без сумніву, в ході гри із Сан-Марино збірна України буде чекати новин з Лондона, де збірна Англії проведе свою останню гру у групі проти національної команди Польщі.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

Нагадаємо, що втрата очок збірної Англії в матчі з поляками і перемога України в Сан-Марино дозволять підопічним Михайла Фоменка зайняти в групі Н перше місце і, відповідно, потрапити на чемпіонат світу в Бразилію безпосередньо, минаючи стикові матчі. Також нагадаємо, що у Львові збірна України місяць тому обіграла команду Сан-Марино з рахунком 9:0 і навряд чи знайдеться людина, яка вірить у сьогоднішній успіх господарів поля.

Вчора ми наводили слова головного тренера збірної України Михайла Фоменка, сказані спеціалістом під час передматчевої прес-конференції. Михайло Фоменко відзначив, що його команда віддала багато емоцій у п’ятничному поєдинку проти поляків. Наставник жовто-синьої дружини не виключив певних змін у складі в сьогоднішньому матчі. За Україну сьогодні через перебір жовтих карток не зіграють Євген Хачеріді та Тарас Степаненко. Без сумніву, тренерський штаб української збірної тримає в умі можливі стикові матчі, а тому сьогодні на поле можуть не вийти футболісти, що знаходяться під загрозою дискваліфікації. Можливо, у грі Сан-Марино отримають шанс проявити себе гравці, які є найближчим резервом.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

Матч Сан-Марино – Україна розпочнеться о 22:00 за київським часом, а пряма трансляція цього поєдинку запланована на телеканалі «Інтер». У цей же час розпочнеться матч Англія-Польща. Що ж, віримо в перемогу української збірної і будемо сподіватися, що наші географічні сусіди поляки зроблять підопічним Михайла Фоменка і всім уболівальникам збірної України хороший подарунок.

Читайте також: