fbpx
Кінотеатри

Сьюзан Сарандон і Єва Амуррі – мати і дочка не тільки в житті, але і на екрані

Черговий міф про те, що «природа відпочиває» на дітях талановитих батьків, вирішила розвіяти дочка блискучої голлівудської актриси Сьюзан Сарандон. Єва Амуррі виступила в ролі автора ідеї, співавтора сценарію і виконавиці однієї з головних ролей у серіалі «Зростаюча Айві». Не обійдеться у новому багатосерійному фільмі і без самої Сарандон – їй запропоновано виконати роль другого плану.

Співавтором сценарію виступить Уілл МакКормак – актор серіалів «Клан Сопрано» і «CSI Місце злочину». Продюсувати нову стрічку мають намір Маккормак і Рашида Джонс, що раніше просували на широких екранах такий успішний фільм, як «Соціальна мережа», а також доклали руку до релізу багатосерійної саги «Уілфред».

У серіалі «Зростаюча Айві» розповідається про дівчину-кар’єристку, яка одного разу вирішує змінити своє життя. Почати героїня пробує з коригування своїх відносин з оточуючими. Для того щоб втілити свої плани в життя, дівчина запрошує свою матір переїхати до неї. Неважко здогадатися, що саме Амуррі і Сарандон і зіграють в "дочки-матері", адже ці «ролі» так чудово вдаються їм у житті.

За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: