fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

Події в Бірюльово. Передбачуваним вбивцею є Орхан Зейналов – поліція

 Поліція встановила особу підозрюваного у резонансному вбивстві жителя московського району Бірюльово Єгора Щербакова – це уродженець Азербайджану Орхан Зейналов, повідомили "Інтерфаксу" у прес -службі ГУ МВС РФ по Москві.

"Поліцією встановлено особу ймовірного вбивці. За нашими даними, це Орхан Зейналов Захід-огли, уродженець Азербайджану", – зазначили в прес-службі.

Поліція звернулася з проханням до громадян надати відомості про його місцезнаходження.

"При візуальному контакті з цією людиною необхідно дотримуватися обережності. Ми просимо також не вступати з ним у контакт", – підкреслили в прес-службі.

Читайте також:  СБУ і Нацполіція знешкодили на Прикарпатті наркосиндикат, який торгував важкими психотропами

Раніше у вівторок заступник начальника ГУ МВС по Москві Олег Баранов заявив на засіданні Мосміськдуми, що вбивство жителя столичного району Бірюльово Західне Єгора Щербакова, що викликало обурення москвичів, буде розкрито в найкоротші терміни.

"Повірте на слово – у найкоротший час даний злочин буде розкритий. У  найкоротший", – сказав О. Баранов у вівторок на засіданні Мосміськдуми.

У ніч на 10 жовтня у Востряковському проїзді (район Бірюльово Західне, ПАО ) був убитий 25- річний житель Москви Є. Щербаков. За даними слідства, молодий чоловік і його дівчина поверталися додому. Біля під’їзду їхнього будинку до пари підійшов невідомий чоловік і в ході  конфлікту завдав удар ножем Є. Щербакову. Молодий чоловік помер на місці, а підозрюваний зник.

Читайте також:  На Тернопільщині гадюка заповзла в хату (ВІДЕО)

Ряд ЗМІ, посилаючись на записи камер спостереження, повідомили, що вбивця може бути вихідцем із Середньої Азії або з Кавказу.

Джерело: Інтерфакс-Україна

Читайте також: