fbpx
Новини світу

Питання по цукеркам Roshen вирішить спецкомісія, – Медведєв

 Найближчим часом в Україну прибуде спеціальна комісія з Росії, яка перевірить українські кондитерські підприємства, в тому числі і корпорацію Roshen, на відповідність стандартам якості продукції. Позиція російської сторони щодо цих цукерок буде прямо залежати від підсумків роботи комісії. Про це прем’єр – міністр Російської Федерації Дмитро Медведєв заявив на прес – конференції за підсумками засідання комітету з економічної співпраці російсько – української міждержавної комісії.

 Своєю чергою, голова українського уряду Микола Азаров додав, що в рамках роботи комітету сторонам вдалося навіть домовитися про конкретні терміни завершення роботи комісії.

Читайте також:  Президентські вибори в Словаччині. Хто переможе "руський мір" чи європейські цінності

 «Ми пообіцяли піднести подарункові набори цукерок Дмитру Анатолійовичу. Нас чекає комісія. Ми домовилися про конкретні терміни завершення роботи комісії. Ми не говоримо, які вони (підсумки роботи комісії – прим. авт.) будуть, позитивні чи негативні. Але в будь-якому випадку ми домовилися про те, щоб у цьому питанні, такому солодкому питанні, розставити крапки над "і"», – зазначив Микола Азаров.

Читайте також:  В Бельгії поліція зупинила проросійську конференцію на яку був запрошений Орбан

 На ці слова у Дмитра Медведєва знайшлася гідна відповідь колезі: «Залежно від цього і моє рішення, пов’язане з цими цукерками, буде – відкривати їх чи ні».

 Як відомо, у липні поточного року Росспоживнагляд заборонив ввезення до Росії кондитерських виробів української компанії Roshen, пояснивши таке рішення невідповідністю вимогам до якості продукції.

 За матеріалами: РБК – Україна

Читайте також: