fbpx
Кінотеатри

Олександр Скарсгард може зіграти Крістіана Грея у фільмі «П’ятдесят відтінків сірого»

  Після того, як Чарлі Ханнем відмовився від ролі Крістіана Грея в екранізації популярного роману «П’ятдесят відтінків сірого», багато шанувальників знову стали з нетерпінням чекати того, якого ж актора виберуть на цей раз.

Враховуючи те, що зйомки повинні початися незабаром, студія Universal намагається якомога швидше знайти нового виконавця головної ролі. Крім того, стало відомо, що до роботи над фільмом був притягнутий новий сценарист, якому доручили по-швидкому внести коректування у вже, здавалося б, готовий сценарій.

Наскільки відомо, в даний час головними претендентами на роль Крістіана Грея є Олександр Скарсгард, зірка серіалу «Справжня кров», і маловідомий Джеймі Дорнан, який, втім, встиг засвітитися в таких серіалах, як «Крах» і «Одного разу в казці».

Зйомки фільму заплановані на листопад цього року, але не виключено, що у зв’язку зі сформованою ситуацією їх перенесуть.

Режисером фільму є Сем Тейлор- Джонсон, а головна жіноча роль як і раніше закріплена за Дакотою Джонсон.

Відзначимо, що Чарлі Ханнем став не першим актором, який відмовився від ролі в «П’ятдесятьом відтінках». Раніше зніматися в екранізації цього роману відмовився актор Стівен Амелл – зірка серіалу «Стріла».

Читайте також: