fbpx
Спорт

Олег Кузнєцов: “Поляки не зможуть дати бій англійцям”

 Відомий у минулому футболіст Олег Кузнєцов у своєму інтерв’ю дав оцінку шансам збірної України на вихід у фінальну частину чемпіонату світу в Бразилії.

 «Що стосується матчу англійців і поляків – дуже важко що-небудь сказати. Тут все залежить від того, як вчинить тренер збірної Польщі: виставить найсильніших гравців, або дасть шанс молоді. Виходячи з його останніх коментарів у пресі, він виставить основний склад.

 Однак ми цього не дізнаємося аж до початку матчу», – поділився Кузнєцов. «Проте я прихильник тієї думки, що полякам навіть нічия не світить. У них жодної мотивації, свій відбірковий цикл вони вже провалили. Так, вони будуть говорити, що потрібно грюкнути дверима, показати справжній футбол. Але в матчі з англійцями їм навряд чи вдасться схопитися навіть за нічию», – вважає колишній футболіст.

 Також Олег Кузнєцов торкнувся і теми стимуляції польських гравців з боку українських меценатів. «Я про це нічого не чув. Але думаю, що на рівні збірних подібні дії не практикуються. Так, часто буває так, що стимулюють саме футбольні клуби, але не збірні», – підсумував Кузнєцов.

Перший матч між збірними Польщі та Англії (відео):

За матеріалами: terrikon.com

Читайте також: