fbpx
Суспільство

Монсеррат Кабальє дасть концерт у Кремлі

 80-річна легендарна іспанська вокалістка Монсеррат Кабальє сьогодні зранку прилетіла з родиною до Москви, щоб дати ювілейний концерт у Кремлі. Виступ знаменитої співачки відбудеться в п’ятницю, всі квитки на виставу вже розкуплені.

 Під час прес – конференції, яку Кабальє дала в готелі Ritz – Carlton, виконавиця поскаржилася на московські пробки: «З вікна машини я побачила дуже багато машин, багато людей. Ми дуже довго їхали, більше години – 1 кілометр як 100. Я приїхала в готель втомлена, але я все одно рада, що я тут».

Читайте також:  У Карпатах чоловік впіймав двох гадюк (ВІДЕО)

 Монсеррат Кабальє нагадала, що в 2014 році виповниться рівно сорок років з дня її першого виступу в Москві. Співачка з теплотою згадала той час: «Я ніколи не забуду свій перший візит. Всі були мене дуже раді бачити, і я була дуже рада. Я була дуже молодою і, думаю, це був мій кращий виступ у Великому».

Читайте також:  26 квітня - День пам'яті жертв Чорнобильської катастрофи

 Світова популярність до Монсеррат Кабальє прийшла в 1965 році, після того, як її попросили вийти на заміну у виставі «Лукреції Борджіа» замість хворої співачки. З тих пір її унікальне бельканто зводить з розуму мільйони прихильників по всьому світу.

Перший виступ Монсеррат Кабальє в Москві (1974 рік) (відео):

За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: