fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

Власники скандальної овочевої бази в Бірюлево не збираються прощатися з бізнесом – ЗМІ

 Власники овочевої бази в московському районі Бірюлево Західне, який опинився в центрі скандалів і заворушень, не збираються продавати свій бізнес і залишати територію Російської Федерації.

 «Ні, ми нічого не будемо продавати», – заявив президент ЗАТ «Нові Черемушки», яке веде справи торгового об’єкта.

 Нагадаємо, що нещодавно офіційний представник Слідчого комітету Російської Федерації Володимир Маркін повідомив, що слідчими триває вивчення діяльності даної овочевої бази, а також продовжується вивчення документації, яка була вилучена в ході проведених обшуків.

 «Відразу можу сказати, що вже сьогодні на овочевій базі в Бірюлево ми змогли виявити безліч порушень. Там допускалися грубі порушення адміністративного, трудового та міграційного законодавства. Слідством було встановлено, що співробітники даної бази працювали, не маючи санітарних книжок. Вони обробляли продукцію, яку вже через день – два московські жителі купували з полиць магазинів. Виходячи з виявлених порушень, ми прийняли рішення призупинити діяльність ЗАТ «Нові Черемушки». Орендарям бази ми дали 2 дні на вивезення товару», – заявив Володимир Маркін.

Читайте також:  СБУ та НАБУ затримали депутатів Сумської облради, які пропонували керівництву міста 100 тис. дол хабаря

 Також представник Слідчого комітету додав, що найближчим часом буде вирішено питання про порушення кримінальних справ щодо адміністрації даної овочевої бази, а також щодо осіб місцевих органів самоврядування та контролюючих органів.

 Нагадаємо, що овочева база в московському районі Бірюлево була закрита в ході розслідування про вбивство 25 – річного місцевого жителя Єгора Щербакова. За попередніми даними, молоду особу вбив представник кавказької національності. В даний момент тривають пошуки злочинця. 13 жовтня жителі Бірюлево вийшли на вулиці і зажадали від правоохоронців якнайшвидшого розслідування даної справи.

Читайте також:  СБУ і Нацполіція знешкодили на Прикарпатті наркосиндикат, який торгував важкими психотропами

 Омон разганяє людей біля овочевої бази в Бирюлево (відео):

За матеріалами: baltinfo.ru

Читайте також: