fbpx
Шоу-бізнес

Маша Малиновська розповіла про невдалі взаємини

  32- річна популярна телеведуча Маша Малиновська в одному відвертому інтерв’ю розповіла про своїх чоловіків і невдалих любовних взаєминах, які призводили до абортів.

Маша Малиновська поділилася, що вперше завагітніла в 19 років. Її тодішній чоловік дозволив дівчині народжувати лише в тому випадку, якщо вона буде впевнена, що це хлопчик. Маша Малиновська тоді прийшла в клініку, щоб зробити тест на визначення статі малюка, однак лікар, почувши розповідь молодої дівчини, порадив їй втікати від чоловіка-тирана. Маша Малиновська і правда пішла від першого чоловіка, проте вона провела штучне переривання вагітності для того, щоб у неї не було нагадувань про минуле.

Читайте також:  В Чехії виступить відомий грузинський гурт "NIKOS BAND"

У 2009 році Маша вийшла заміж вдруге. Обранцем телеведучої та моделі став син заступника глави адміністрації Архангельської області. Другий шлюб Маші Малиновської також був невдалим, передчуваючи швидке розставання з чоловіком, Маша знову зважилася на аборт.

Ну а в 2011 році Маша Малиновська народила сина Мирона від чеченського бізнесмена. Ведуча вважає себе відмінною мамою і багато часу проводить зі своїм синочком.

Читайте також:  В Чехії виступить відомий грузинський гурт "NIKOS BAND"

За матеріалами: ЕвроСМІ

Читайте також: