fbpx
Спорт

Марко Девіч та Олег Саленко про матч Англія-Польща: швидше за все, виграє збірна Англії

Сьогодні ввечері збірна України в рамках відбору на чемпіонат світу-2014 зіграє з командою Сан-Марино. Цей матч для підопічних Михайла Фоменка, безумовно, важливий. Але не менш важливий для української збірної й інший поєдинок у групі Н, у якому в Лондоні збірна Англії прийме національну команду Польщі. Нагадаємо, що перемога України в Сан-Марино і втрата очок Англією у грі з Польщею дозволять українській збірній зайняти в групі Н перше місце і отримати путівку до Бразилії минаючи стикові матчі.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

Відверто кажучи, в успіх поляків у Лондоні віриться насилу, але все-таки віриться. Своєю думкою з цього питання поділилися Олег Саленко та Марко Девіч, які вважають успіх збірної Польщі в Лондоні малоймовірним. Нападаючий збірної України та харківського «Металіста» Марко Девіч зазначив, що збірна Польщі є «хорошою командою». «Зрозуміло, в повторному матчі у Лондоні будемо сподіватися на поляків… Але якщо чесно, я чомусь переконаний, що Англія виграє», – підкреслив Марко Девіч.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

А кращий бомбардир чемпіонату світу з футболу 1994 року Олег Саленко впевнений, що збірна Англії вдома гратиме «з усіх сил». «Хотілося б, звичайно, щоб була нічия і Україна вийшла на чемпіонат світу безпосередньо. Але вірогідність цього – не більше 10-15 відсотків», – зазначив відомий у минулому футболіст Олег Саленко.

За матеріалами: sport.ua Фото: Reuters

Читайте також: