fbpx
Економіка

ЛДПР пропонує ввести мораторій на грошові перекази мігрантів

 Ініціативна група депутатів від ЛДПР на чолі з сином Володимира Жириновського – віце – спікером Держдуми Ігорем Лебедєвим – відправила петицію на ім’я голови російського уряду Дмитра Медведєва з проханням заборонити мігрантам здійснювати грошові перекази на батьківщину.

 "Ми пропонуємо накласти тимчасовий мораторій на переказ грошових коштів в країни, звідки до нас приїжджають мігранти, найчастіше стаючи нелегальними. Таким чином ми створюємо фінансовий інструмент, який змусить мігрантів покинути нашу країну, тому як їм потрібно буде якимось чином передавати гроші своїм рідним, а от подальший їх в’їзд в РФ треба жорстко контролювати", – пояснили члени ЛДПР.

 У зверненні народних обранців також пояснюється, що, не маючи можливості надсилати гроші своїм сім’ям, мігранти будуть змушені відправитися на батьківщину, щоб зробити це особисто, а назад в’їхати до Росії вже не зможуть, тому що заходи по в’їзду на територію Росію незабаром будуть посилені. «Пропонований мораторій носить тимчасовий, але вимушений характер», – наголосили депутати.

 За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: