fbpx
Політика

ЛДПР проведе 4 листопада мітинг в Бірюльово

 Лідер Ліберально-демократичної партії Росії Володимир Жириновський повідомив про те, що 4 листопада його політична сила має намір провести в Західному Бірюльово мітинг. Зокрема було сказано про те, що мітинг буде проходити поруч з торговим центром «Бірюза».

«Четвертого листопада, в день народної єдності ми там проведемо мітинг. Напроти цього торгового центру «Бірюза», з мешканцями Бірюльово», – підкреслив політик.

Коментуючи вбивство молодої людини в цьому районі, Володимир Жириновський заявив, що в цьому винна влада. Він вважає, що необхідно відправити у відставку префекта, начальника управи, розігнати місцеве відділення поліції і закрити базу, щоб місцеві жителі відчували себе безпечно.

Читайте також:  «Брюссель грається з вогнем, він спокушає Бога», - прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан

Як зазначив лідер ЛДПР, за 20 років Державна дума абсолютно нічого не зробила для поліпшення правової бази чи моральних аспектів вирішення з національного питання.

«Є навіть комітет у справах національностей, а й той нічого не робить», – заявив Жириновський.

Нагадаємо, що молодого чоловіка на очах у його дівчини зарізав невідомий мігрант, який відразу ж зник з місця злочину. Місцеві жителі згодом зібралися на вулицях району, вимагаючи якнайшвидше розслідувати цей злочин і закрити овочеву базу, на якій працюють мігранти ї, імовірно, вбивця.

Читайте також:  Хто шеф рпц кіріл (гундяєв) чи олігарх  костянтин малофєєв та чому папа не бачить "сатанізму" в московській церкві?

За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: