fbpx
Футбол

ЗМІ: контрольний пакет міланського «Інтера» переходить від Массімо Моратті індонезійському бізнесменові

 Сьогодні ЗМІ з посиланням на Football Italia повідомляють про те, що відомий бізнесмен Массімо Моратті, який є президентом і власником італійського «Інтера», підтвердив перехід 70% акцій міланського клубу індонезійському бізнесменові Еріку Тохіру. Про переговори з питання передачі контрольного пакету акцій «Інтера» почали говорити ще влітку, проте насилу вірилося в те, що Массімо Моратті, який з 1995 року керує італійським грандом, погодиться передати акції.

 У ЗМІ наводиться заява Массімо Моратті, який повідомив наступне: «Всі документи були підписані, зовсім скоро надійде офіційний прес -реліз».

 «Чи задоволений я? Так, переговори тривали дуже довго, але в результаті сторонам вдалося прийти до компромісу. Поки не ясно, чи продовжу я роботу на посаді президента. Все залежить від мого бажання. Я радий, що клуб переходить до рук респектабельної особи. Тепер я повинен пристосуватися до нового ритму життя», – підкреслив Массімо Моратті.

 При Массімо Моратті міланський «Інтер» 5 разів ставав чемпіоном Італії, 4 рази володарем Кубку Італії, стільки ж разів володарем Суперкубку Італії, один раз володарем Кубку УЄФА, а в 2010 році міланський «Інтер» виграв Лігу чемпіонів. У 2010 році головним тренером «Інтера» був Жозе Моурінью. При президенті Моратті в «Інтері» грали такі зірки світового футболу, як Роналдо, Крістіан Вієрі, Луїш Фігу, Хуан Себастьян Верон та багато інших.

 За матеріалами: eurosport.ru

Читайте також: