fbpx
Право

До розшуку Полонського підключився і Інтерпол

Представник МВС Росії повідомив, що з понеділка до розшуку бізнесмена Сергія Полонського підключився і Інтерпол – він тепер офіційно оголошений в міжнародний розшук.

«Полонський офіційно оголошений в міжнародний розшук, його дані розміщені на сайті Інтерполу», – сказав представник прес-центру МВС.

Першого жовтня повідомлялося, що МВС Росії ініціювало процедуру екстрадиції Полонського на батьківщину на підставі звернення його колишнього ділового партнера Миколи Дорошенка, який заявляє про погрози з боку бізнесмена. У той же час, адвокат бізнесмена Діана Татосова заявила, що подає скаргу на дії російського правосуддя до Європейського суду з прав людини.

Нагадаємо, наприкінці літа Полонський на вимогу ізраїльської влади покинув територію Ізраїлю і відправився знову в Камбоджу, де на нього заведено кримінальну справу. Там бізнесмена звинувачують у нанесенні тілесних ушкоджень кільком місцевим жителям.

У Росії Полонський звинувачується в шахрайстві при будівництві московського житлового комплексу «Кутузовская миля». Правоохоронці припускають, що бізнесмен привласнив близько 5,7 млрд рублів і від його дій постраждали більше 80 громадян. Тим часом, сам Полонський називає постраждалим у цій справі себе, а всі звинувачення – неспроможними.

До розшуку Полонського підключився і Інтерпол (відео):

За матеріалами: vesti.ru. Відео: rutv.ru

Читайте також: