fbpx
Новини світу

Гендиректор Burberry очолить відділ продажу в Apple

Головний виконавчий директор британського будинку моди Burberry Group Plc Анджела Арендтс з наступного року покине свій пост в компанії і очолить роздрібний напрямок торгівлі Apple Inc, передає УНН з посиланням на Bloomberg.

Зокрема, А. Арендтс займе посаду віце-президента Apple по роздрібних продажах і буде курирувати онлайн-магазини компанії.

"Я дуже радий, що Анджела приєднається до нашої команди. Вона поділяє наші цінності і наш фокус на інноваціях, і вона ж ставить сильний акцент на якості обслуговування клієнтів", – заявив глава Apple Тім Кук.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

Крім того, Т.Кук зазначив, що А. Арендтс протягом своєї кар’єри показала себе видатним лідером і має відмінний послужний список.

Місце А. Арендтс займе Крістофер Бейлі, який вже протягом 12 років є головним креативним директором компанії.

У компанії повідомляють, що виручка магазинів Burberry в першому фінансовому півріччі зріс на 20% – до 694 млн фунтів стерлінгів або 1,1 млрд доларів.

Читайте також:  В Бельгії поліція зупинила проросійську конференцію на яку був запрошений Орбан

Нагадаємо, що А.Арендтс займає посаду виконавчого директора Burberry вже близько 8 років.

Компанія Burberry заснована в 1856 році Томасом Барбері в Гемпширі і є одним з провідних світових виробників одягу, аксесуарів і парфумерії класу "люкс".

Джерело: УНН

Читайте також: