fbpx
Суспільство

Монсеррат Кабальє порівняла Баскова з Мерк’юрі

Легендарна іспанська співачка Монсеррат Кабальє, яка прилетіла до Москви, щоб дати ювілейний концерт у Кремлі, високо відгукнулася про творчість російського виконавця Миколи Баскова. На думку вокалістки зі світовим ім’ям, Басков – це «диво», співак «глобально бачить, як усе має бути правильно побудовано». За словами Кабальє, таким талантом володів тільки Фредді Мерк’юрі, а Басков ні в чому йому не поступається.

Читайте також:  Рік тому поблизу Бахмута загинув 27-річний Дмитро Коцюбайло , знаний як “Да Вінчі”

 З Миколою Басковим іспанська співачка виступала неодноразово. Не обійдеться без його участі і нинішній концерт оперної прими – в п’ятницю в Кремлі разом з ним і своєю дочкою Монсеррат Марті прима дасть концерт під назвою "Зіркове тріо". .

 Знаменита виконавиця зізналася, що у вокалістів дуже важке життя, тому іноді краще відмовитися від цього шляху, навіть незважаючи на відмінні дані. "Ось у моєї внучки Даніелли є голос – це вже зрозуміло, але я не хочу, щоб вона ставала співачкою. У мене чоловік – співак, донька – співачка, ще щоб і внучка була співачкою – не хочу. Це дуже важке життя – бути співаком", – поділилася 80-річна Монсеррат Кабальє з журналістами.

Читайте також:  Як СССР розвертав річки (ВІДЕО)

Кабальє з дочкою і Басковим (відео):

За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: