Хейден Панеттьєрі та Володимир Кличко призначили дату весілля

  Варто було Хейден Панеттьєрі підтвердити чутки про свої заручини з Володимиром Кличком, як негайно ж почали з’являтися розмови про те, що пара має намір одружитися 14 грудня. Цю інформацію взялися активно поширювати українські ЗМІ з посиланням на свої джерела.

Відомо, що через церемонію Володимир Кличко має намір відмовитися від запланованого на грудень третього в цьому році бою. До слова, сам спортсмен в недавньому інтерв’ю геть відмовився обговорювати своє особисте життя – він навіть не підтвердив слів своєї коханої про заручини.

Тим часом почала з’являтися інформація про те, що на швидкому весіллі наполягла саме Хейден Панеттьєрі. Вона ж вимагає проведення весільної церемонії в США, в той час як сам Володимир Кличко бажає відсвяткувати таку важливу подію в Києві. Передбачається, що в результаті закохані зіграють два весілля. Після весільної церемонії закохані мають намір провести разом медовий місяць.

Related Post

Інсайдери вже порахували, що раніше березня 2014 року Володимир Кличко на ринг не повернеться.

Нагадуємо, що з Хейден Панеттьєрі Володимир Кличко зустрічався півтора року, проте в травні 2011 року пара розлучилася. Навесні 2013 року вони відновили свої стосунки.

За матеріалами: VZ

Leave a Comment