fbpx
Шоу-бізнес

Хейден Панеттьєрі та Володимир Кличко призначили дату весілля

  Варто було Хейден Панеттьєрі підтвердити чутки про свої заручини з Володимиром Кличком, як негайно ж почали з’являтися розмови про те, що пара має намір одружитися 14 грудня. Цю інформацію взялися активно поширювати українські ЗМІ з посиланням на свої джерела.

Відомо, що через церемонію Володимир Кличко має намір відмовитися від запланованого на грудень третього в цьому році бою. До слова, сам спортсмен в недавньому інтерв’ю геть відмовився обговорювати своє особисте життя – він навіть не підтвердив слів своєї коханої про заручини.

Читайте також:  В Чехії виступить відомий грузинський гурт "NIKOS BAND"

Тим часом почала з’являтися інформація про те, що на швидкому весіллі наполягла саме Хейден Панеттьєрі. Вона ж вимагає проведення весільної церемонії в США, в той час як сам Володимир Кличко бажає відсвяткувати таку важливу подію в Києві. Передбачається, що в результаті закохані зіграють два весілля. Після весільної церемонії закохані мають намір провести разом медовий місяць.

Читайте також:  В Чехії виступить відомий грузинський гурт "NIKOS BAND"

Інсайдери вже порахували, що раніше березня 2014 року Володимир Кличко на ринг не повернеться.

Нагадуємо, що з Хейден Панеттьєрі Володимир Кличко зустрічався півтора року, проте в травні 2011 року пара розлучилася. Навесні 2013 року вони відновили свої стосунки.

За матеріалами: VZ

Читайте також: