fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

На марші на честь УПА в Києві буде 15 тис. осіб – «Свобода»

Всеукраїнське об’єднання "Свобода" подало заявку на проведення 14 жовтня масової акції, присвяченої святу Покрови Пресвятої Богородиці, Дня українського козацтва та 71-ї річниці створення Української Повстанської Армії. За інформацією організаторів, участь в акції візьмуть близько 15 тисяч осіб. Про це УНН повідомили в Департаменті громадських комунікацій КМДА.

Початок акції заплановано на 15:00. Учасники мітингу, який відбудеться біля пам’ятника Тарасу Шевченку, планують рушити ходою за таким маршруту: парк Шевченка – вул. Володимирська – вул. Б. Хмельницького – вул. Хрещатик – Майдан Незалежності – вул. Михайлівська – Михайлівська площа. На завершення – на Михайлівській площі заплановано проведення концерту, який триватиме до 22:00.

Читайте також:  СБУ та НАБУ затримали депутатів Сумської облради, які пропонували керівництву міста 100 тис. дол хабаря

14 жовтня 2013 року рух у центральній частині столиці може бути частково ускладненим у зв’язку з проведенням політичної акції.

Враховуючи, що 14 жовтня – робочий день, Київська міська державна адміністрація просить вибачення у мешканців за тимчасові незручності і радить киянам та гостям міста, по можливості, обмежити пересування по центральній частині міста, вибираючи інші маршрути.

Читайте також:  На Тернопільщині гадюка заповзла в хату (ВІДЕО)

Джерело: УНН

Читайте також: