fbpx
Футбол

Йожеф Сабо: Складно переоцінити внесок Фоменка в підсумковий результат збірної. Потрібно вірити у вітчизняних тренерів

 Відомий футбольний фахівець, колишній тренер збірної України та київського «Динамо» Йожеф Сабо прокоментував роботу наставника національної збірної Михайла Фоменка і оцінив успіхи його команди у відбірковому турнірі на чемпіонат світу – 2014.

 З посиланням на «Спорт- Експрес в Україні» у ЗМІ наводиться наступна заява Йожефа Сабо: «Озираючись назад, складно переоцінити внесок Фоменка в підсумковий результат збірної, адже ще відносно недавно наші шанси здавалися примарними». Успішні ігри української збірної, як вважає Йожеф Сабо, ще раз підтверджують те, що необхідно вірити у вітчизняних тренерів.

 Йожеф Сабо нагадав, що він пропонував звернути увагу «на досвідченого Фоменка» ще тоді, коли в якості кандидатур на пост наставника для збірної України розглядалися Ерікссон і Реднапп. На думку Йожефа Сабо, успіх Михайла Фоменка і його збірної України є не випадковим. «Даю голову на відсіч, що признач федерації іноземного фахівця, збірна не піднялася б вище четвертого місця», – підкреслив Йожеф Сабо і додав, що у збірної України «є відмінним шансом потрапити на чемпіонат світу до Бразилії».

 За матеріалами: sport.ua

Читайте також: