Збірна України прибула до Італії

 Літак з гравцями збірної України з футболу вже прибув в аеропорт італійського міста Ріміні, яке носить ім’я Федеріко Фелліні. Зазначимо, що гравців української збірної в аеропорту зустрічали близько 25 – ть уболівальників, які не змогли упустити такої можливості сфотографуватися зі своїми улюбленцями.

 Вже з Ріміні на автобусі українська делегація переїде в італійське місто Реччоне, де вона і буде базуватися. Сам матч між Сан – Марино та збірною України відбудеться в Сарревалле, куди українці будуть добиратися на автобусі. Зазначимо, що від місця базування збірної України до місця гри близько 25 кілометрів.

Related Post

 Додамо, що до Італії прибула делегація з 24 футболістів. У матчі відбіркового циклу проти Сан-Марино не зіграють через дискваліфікацію Євген Хачеріді та Тарас Степаненко.

 Нагадаємо, що в даний момент збірна України знаходиться на другому місці у відбірковій групі. Для виходу з першого місця українцям необхідно перемогти в матчі з Сан-Марино і сподіватися на те, що збірна Англії в рідних стінах не зможе обіграти поляків.

У першому матчі між Сан-Марино і Україною впевнену перемогу отримали гравці української збірної (відео):

За матеріалами: obozrevatel.com

Leave a Comment