fbpx
Політика

Балицький назвав опозиціонерів «лже-євроінтеграторами»

 Народний депутат України від фракції Партії регіонів Євген Балицький заявив, що законопроект про внесення змін до Конституції України щодо посилення гарантій незалежності суддів наближає Україну до європейських стандартів.

За його словами, ухвалення даного законопроекту є вимогою Європейського союзу, без якого не може бути розмов про підписання Угоди про асоціацію.

«Це один з тих законопроектів, які необхідно прийняти Верховній Раді, це домашнє завдання перед Євросоюзом», – підкреслив Євген Балицький.

Читайте також:  Російський «православний джихад» або орда іде на Захід

Він також нагадав і про те, що даний законопроект пройшов експертний аналіз у Конституційному суді і був схвалений Венеціанської комісією. Однак, як зазначив Балицький, опозиція не підтримала його, тим самим показавши своє справжнє обличчя.

«Лже-євроінтегратори постійно затягують прийняття необхідних країні законів», – сказав депутат, маючи на увазі представників опозиційних сил.

При цьому він звернув увагу на те, що незабаром депутатам належить розглянути ще один законопроект – про прокуратуру, який також грає велику роль і на ухваленні якого наполягає Європа.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

«Європу ми повинні будувати у своєму будинку. І ми повинні адаптувати вітчизняне законодавство до європейських норм. Ми розуміємо, що саме європейським шляхом має йти наша країна», – повідомив Євген Балицький.

Наостанок він додав, що Партія регіонів, як і президент України, підтримують цей курс.

Читайте також: