fbpx
Політика

Призовна кампанія-2013. Перші результати призову за Україну

В Україні триває відправка юнаків до лав Збройних Сил. Відправка молодих українців до армії проходить в рамках останньої призовної кампанії. Про це повідомили в міністерстві оборони України.

У пункті збору у Львівському обласному військовому комісаріаті пройшла урочиста відправка 50-ти юнаків до лав Збройних Сил України та інших воєнізованих формувань України. На урочистому заході традиційно виступили працівники облдержадміністрації, а також представники ветеранських та громадських організацій.

У загальній складності із Львівщини в рамках призовної кампанії «Осінь – 2013» вступити на строкову службу повинно близько 600 новобранців. З них 375 осіб служитимуть у Збройних силах України.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

Повідомляється, що в Донецьку з обласного військкомату на строкову військову службу урочисто провели 112 перших осінніх призовників. Донеччани будуть служити в частині Сухопутних військ України в Чернігівській і Київській областях.

«Всього з жовтня по листопад військкоматами Донецькій області будуть відібрані 650 осіб для проходження строкової військової служби. До лав Збройних Сил України потрапить 238 юнаків. 18 новобранців відправляться служити в Окремий полк Президента України», – заявив військовий комісар Донецького облкомісаріату полковник Сергій Камеш.

Читайте також:  Головний закарпатський русин в москві зустрівся з капеланом путінської армії

Стало відомо, що із Запоріжжя до лав ЗСУ та інших формувань відправили 2 військові команди, чисельність яких – 35 осіб.

«Загалом, лави української армії та інших військових формувань у 2013 році поповнять 600 запорізьких призовників. У Збройні Сили України відправлять 270 юнаків», – розповів військовий комісар Запорізької області полковник Давид Моін.

Нагадаємо, що осінній призов 2013 рокку стане останнім в Україні. Після цього планується перехід на контрактну армію.

За матеріалами: УНН

Читайте також: